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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, Y. J. S.; MALEGORI, C.; COLNAGO, L. A.; VANIN, F. M. Application on infrared spectroscopy for the analysis of total phenolic compounds in fruits. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, v. 64, n. 10, 2024. 2906–2916

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2.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, Y. J. S.; SILVA, A. C. A.; CARVALHO, R. A. de; COLNAGO, L. A.; VANIN, F. M. Rapid quantification of phenolic content and antioxidant activity in cookies produced with amazonian palm fruit flour using Micro-NIR spectrometer and PLS regression. Microchemical Journal, v. 195, 109398, 2023. 1 - 7

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3.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, Y. J. S.; FACCHINATTO, W. M.; ROCHETTI, A. L.; CARVALHO, R. A.; Le FEUNTEUN; FUKUMASU, H.; MORZEL, M.; COLNAGO, L. A.; VANIN, F. M. Systemic characterization of pupunha (Bactris gasipaes) flour with views of polyphenol content on cytotoxicity and protein in vitro digestion. Food Chemistry, v. 405, 134888, 2023. 9 p.

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Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
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Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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